Gruszki Panos

Gruszki Panos
Panos z gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 22 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz gruszki bosc, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gruszki Konserwowane, Przyprawione Gruszki, oraz Gruszki Gotowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść gruszki w dużym rondlu. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć gruszki o 1 cal. Wymieszać cukier i doprowadzić do wrzenia. Gotować bez przykrycia, aż płyn zmniejszy się do lekkiego syropu, może to potrwać do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Ostudzić, aż się tylko ogrzeje, następnie wymieszać z likierem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn