Gruszki Nadziewane Migdałami
Gruszki Nadziewane migdałami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok winogronowy, migdały, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Nadziewane Masłem Migdałowym, Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną, oraz Gotowane gruszki z kremem migdałowym.
Instrukcje
Umieść gruszki, ścięte bokiem w dół, w niełuskanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Połączyć wodę z sokiem winogronowym; zalać gruszkami. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 35-45 minut lub do miękkości.
Połączyć migdały, cukier i ekstrakt; dobrze wymieszać. Łyżka do ubytków gruszki.
Piec, odsłonięty, przez 5 minut.