Gruszki Konserwowane

Gruszki Konserwowane
Konserwowane gruszki to bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 6 porcjami. Ta przyprawa ma 503 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką gruszki bartlett, cynamon, strąki kardamonu i kilka innych składników, możesz to zrobić. 549 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny Konserwowane.

Instrukcje

1
Przygotować gruszki: obierać, rdzeń i ćwiartować gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2
Dodaj je do miski z zimną wodą, która została zakwaszona sokiem z cytryny lub kwasem cytrynowym (można użyć zawartości kapsułki witaminy C), aby zapobiec odbarwieniu gruszek przed utlenianiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zagotuj wodę z cukrem i przyprawami: w dużym garnku (5 lub 6 ćwiartek) dodaj cukier, wodę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Przełożyć ćwiartki gruszki z roztworu cytryny do wrzącej wody z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2
Niech ponownie się zagotuje, gotuj przez 5 minut.
3
Zapakuj słoiki z gruszkami: Zapakuj słoiki do konserw z gruszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
4
Na gruszki wlać pozostały syrop, pozostawiając 1/2 cala nadproża z wierzchołków słoików. Przetrzyj felgi papierowym ręcznikiem. Załóż pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Kąpiel wodna: jeśli konserwujesz gruszki do długotrwałego przechowywania na półce (do roku), umieść w łaźni wodnej na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn