Gruszki Klonowo-Orzechowe
Gruszki klon-orzech może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 280 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, gruszki, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Spróbuj Piernikowe placki z gruszkami klonowymi i maślanką klonową # Boże Narodzenie, Klon Crème Flan z gruszkami klonowymi, oraz Klon orzechowy chleb bananowy z klonową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na małym ogniu; dodać olej. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Połówki gruszki, ścięte boki w dół, na patelni. Gotować 3 protokół lub do złotego.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać syrop klonowy i brązowy cukier. Gotować 6 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia; wymieszać orzechy.
Aby służyć, umieścić 2 połówki gruszki na każdym z 4 talerzy deserowych; skropić każdy równomiernie mieszaniną syropu. Top każdy z 1/4 szklanki lodów.