Gruszki Gotowane Zimą
Zimowe gotowane gruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukierki cynamonowe, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawami Fig, Gruszki Zimowe, oraz Gruszki Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gruszki obrać, pozostawiając łodygi nienaruszone; odstawić.
Podgrzać wodę do wrzenia w rondlu 3-quart; usunąć z ognia.
Dodaj torebki herbaty; niech strome 10 minut. Wycisnąć herbatę z torebek; wyrzucić torebki. Wymieszać sok i cukierki do herbaty.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukierki zostaną stopione.
Ułóż gruszki pionowo i blisko siebie w rondlu.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 20 minut, sosem łyżeczkowym na gruszkach od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu ostrym nożem.
Gruszki wyjąć z syropu. Gotować syrop na średnim ogniu około 25 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje.
SOS podawać na gruszkach.