Gruszki gotowane w miodzie z brązowym cukrem kwaśna śmietana
Ten przepis służy 4. Jeśli 2,19 zł za porcję spada w budżecie, gruszki z miodem z brązowym cukrem kwaśna śmietana może być wybitny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka gruszek, ale bosc, rum, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rabarbarowa Tarta Streusel Z Brązowym Cukrem-Lody Śmietankowe, Brown Sugar & Sour Cream Pumpkin Pie, oraz Truskawkowo-śmietankowe bułeczki z kruszonką z brązowego cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzucić gruszki z sokiem z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W średnim rondlu połącz wodę, wino i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj nasiona wanilii i pod i laskę cynamonu. Mieszaj na średnim ogniu, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodać gruszki. Mieszaninę przykryć okrągłym kawałkiem pergaminu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować na wolnym ogniu, aż gruszki będą po prostu miękkie po przekłuciu, obracając się w połowie gotowania, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki do dużej miski. Gotuj płyn do kłusowania, aż zmniejszy się do lekko syropowatej konsystencji, około 2 minut. Chłodny syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Syrop polać gruszkami. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Ubij śmietanę, cukier i brandy, jeśli używasz, w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Ubij w 1 do 1 1/2 łyżki schłodzonego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Cienko pokroić każdą gruszkę na pół wzdłuż, pozostawiając plastry przymocowane na końcu łodygi. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś gruszki na talerze. Delikatnie naciśnij gruszki, aby lekko wachlować. Łyżka syropu na gruszki. Łyżka kwaśnej śmietany obok każdej połowy gruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę