Gruszka Żurawinowa Crumble Mini Placki
Gruszka żurawinowa Crumble Mini placki to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, skrobię kukurydzianą, płatki owsiane i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini placki z kruszonką, Truskawkowe Rabarbarowe Kruszonki Mini-Placki, oraz Mini Placki Z Gruszką Imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla Pie Crust: zrobić jeden przepis mini pie crust, a następnie dopasować koła do puszki muffin, upewniając się, że nie ma pęcherzyków powietrza na dnie lub po bokach patelni. Schłodzić przez 30 minut podczas wykonywania nadzienia.
Do polewy: w średniej wielkości misce, wymieszać razem suche składniki miski.
Wlać roztopione masło na suche składniki i wymieszać aż do całkowitego włączenia. Odstawić.
Do napełniania: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. w małej misce wymieszaj sól, cynamon i cukier.
W średniej misce wymieszać gruszki i sos żurawinowy, a następnie posypać mieszaniną cukru/cynamonu/soli i wymieszać, aż dobrze się włączy.
Dodaj sok z cytryny i skórkę, i wymieszaj ponownie, uważając, aby nie zmiażdżyć gruszek.
Dodać skrobię kukurydzianą i mieszać aż do całkowitego włączenia, a następnie łyżkę nadzienia do kubków muffin wyłożonych skórką z ciasta, naciskając nadzienie z tyłu łyżki, aby wyeliminować wszelkie kieszenie powietrzne. Napełnij kubki aż do góry.
Na wierzch obficie posypać kruszonką.
Piec w piekarniku przez 20 minut, następnie obracać i piec przez 5-10 minut, usuwając, gdy są bardzo dobrze rumiane.
Po wyjęciu mini ciasta z piekarnika, pozostaw je do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie wyjmij je za pomocą przesuniętej szpatułki i umieść na patelni do całkowitego ostygnięcia.