Gruszka-żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, bita śmietana, gruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crisp Gruszka Żurawinowa, Crisp Żurawinowo-Gruszkowy, oraz Crisp Żurawinowo-Gruszkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 12x8-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W dużej misce, wrzucić gruszki, żurawiny, cukier, 2 łyżki mąki i skórki pomarańczowej do Płaszcz. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
żurawina
Skórka Pomarańczowa
Mąka Uniwersalna
Gruszka
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
W małej misce wymieszaj owies, brązowy cukier i 1/3 szklanki mąki. Widelcem lub blenderem do ciast pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Mąka Uniwersalna
Orzechy
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
3
Posypać równomiernie mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
4
Piec 30 do 40 minut lub aż polewa jest złoty kolor i owoce są miękkie. Schłodzić 30 minut przed podaniem.