Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera)

Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera) może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 878 kalorii, 21g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser gorgonzola, tortille, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), oraz Quesadilla grzybowa (Quesadilla de Champiñones).
Instrukcje
Wrzucić gruszki z brązowym cukrem w małej misce.
Rozgrzać masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać gruszki w jednej warstwie i gotować na złoty kolor, o 2 protokół z każdej strony.
Przełożyć na talerz i pozwolić cool.To dodać quesadilla: na powierzchni roboczej, rozłożyć 2 tortille.
Posypać serem gorgonzola na dnie każdej tortilli.
Dodać gruszki równomiernie na wierzchu sera, a następnie top z orzechami pekan. Na wierzchu kolejna tortilla.
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ostrożnie umieścić 1 quesadilla na patelni i gotować 2 minuty. Za pomocą szpatułki, delikatnie odwrócić quesadilla i gotować dodatkowe 2 minuty, aż lekko rumiane i ser topi się. Powtórz z drugim quesadillą.
Podawać na ciepło na rukoli skropionej octem balsamicznym.Chcę podziękować ginie z Simply Life za wielką nagrodę niedźwiedzia.