Gruszka, Pasternak & Fourme d ' Ambert Tartines
Gruszka, Pasternak i tartinki Fourme d ' Ambert mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pasternaku, gruszki bosc, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Gruszka, Pasternak & Fourme d ' Ambert Tartines, Zupa dyniowa z Fourme D ' Ambert, oraz Fourme d ' Ambert Parfait on Sauternes Jelly.
Instrukcje
Na obranej blasze do pieczenia wrzucić Ogolony pasternak z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem. Piecz przez około 20 minut, podrzucając raz, aż pasternak będzie miękki i zacznie chrupać na brzegach.
Niech pasternak lekko ostygnie.
Rozgrzej brojlery. Ułóż kromki chleba na zakwasie na średniej blasze do pieczenia.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić równą ilość crme frache, następnie ułożyć plastry gruszki, prażony pasternak i ser. Tartiny doprawić solą i pieprzem. Smażyć tartiny 8 cali od ognia przez około 3 protokół, aż ser się stopi.
Tartiny podawać na gorąco.