Gruszka, Pasternak & Fourme d ' Ambert Tartines

Gruszka, Pasternak & Fourme d ' Ambert Tartines
Gruszka, Pasternak i tartinki Fourme d ' Ambert mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pasternaku, gruszki bosc, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Gruszka, Pasternak & Fourme d ' Ambert Tartines, Zupa dyniowa z Fourme D ' Ambert, oraz Fourme d ' Ambert Parfait on Sauternes Jelly.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
2
Na obranej blasze do pieczenia wrzucić Ogolony pasternak z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem. Piecz przez około 20 minut, podrzucając raz, aż pasternak będzie miękki i zacznie chrupać na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Niech pasternak lekko ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
4
Rozgrzej brojlery. Ułóż kromki chleba na zakwasie na średniej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Na każdej kromce chleba rozprowadzić równą ilość crme frache, następnie ułożyć plastry gruszki, prażony pasternak i ser. Tartiny doprawić solą i pieprzem. Smażyć tartiny 8 cali od ognia przez około 3 protokół, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Tartiny podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia39
Magazyn