Gruszka Orzech Pszenica Jagoda Sałatka

Gruszka Orzech Pszenica Jagoda Sałatka
Gruszka orzech pszenica jagoda Sałatka wymaga o 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 618 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów włoskich, musztarda dijon, ocet winny Malina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet winny, można śledzić to danie główne z Ser Pleśniowy Portobello Burgery jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka gruszkowo-orzechowa z piwem pszennym Vinaigrette, Sałatka Z Buraków, Orzechów Włoskich I Pszenicy Z Winem Z Limonki Kolendrowej, oraz Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę i jagody pszenicy do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jagody pszenicy są miękkie, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić nadmiar wody i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Upiec orzechy włoskie w nagrzanym piekarniku, aż tosty i pachnące, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wymieszać olej rzepakowy, ocet winny z malin, konfitury z malin, musztardę, oregano i czarny pieprz razem w misce, aż vinaigrette będzie gładki. Odmierzyć 1/2 szklanki vinaigrette i przechowywać Pozostałe vinaigrette w hermetycznym pojemniku w lodówce do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ocet WinnyOcet Winny
VinaigretteVinaigrette
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połącz jagody pszenne, orzechy włoskie, gruszkę, ser Gorgonzola, żurawinę i zieloną cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Jagody PszenneJagody Pszenne
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Mżawka 1/2 szklanki vinaigrette na mieszaninie jagód pszenicy; wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn