Gruszka orzech pszenica jagoda Sałatka wymaga o 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 618 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów włoskich, musztarda dijon, ocet winny Malina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet winny, można śledzić to danie główne z Ser Pleśniowy Portobello Burgery jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka gruszkowo-orzechowa z piwem pszennym Vinaigrette, Sałatka Z Buraków, Orzechów Włoskich I Pszenicy Z Winem Z Limonki Kolendrowej, oraz Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i jagody pszenicy do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jagody pszenicy są miękkie, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić nadmiar wody i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wymieszać olej rzepakowy, ocet winny z malin, konfitury z malin, musztardę, oregano i czarny pieprz razem w misce, aż vinaigrette będzie gładki. Odmierzyć 1/2 szklanki vinaigrette i przechowywać Pozostałe vinaigrette w hermetycznym pojemniku w lodówce do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Malinowe
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków