Gruszka Mincemeat Obroty
Gruszka Mincemeat obroty wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru pudru, gruszki, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Gruszkowe Ciasto Z Mięsem Mielonym, Gruszka Mincemeat, oraz Strudel Z Mielonego Gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, połączyć pierwsze 5 składników; odstawić.
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połącz 1/2 szklanki mąki, wody z lodem i octu, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej, tworząc zawiesinę.
W misce wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, cukru pudru i soli; pokroić na skrócenie blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać zawiesinę; wrzucić widelcem, aż będzie wilgotna. Delikatnie wcisnąć mieszankę w 4-calowy okrąg.
Ciasto ułożyć na 2 arkuszach lekko nakładającej się folii na lekko wilgotną powierzchnię. Ciasto przykryć 2 dodatkowymi arkuszami folii.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, na prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali. Wsuń ciasto na blachę do pieczenia; umieść w zamrażarce 10 minut lub do momentu łatwego usunięcia folii. (Przechowywać w lodówce do momentu użycia.)
Usuń górne arkusze folii.
Umieścić ciasto, folia do góry, na płaskiej powierzchni.
Usuń pozostałe arkusze folii.
Pokrój ciasto na 12 (4-calowych) kwadratów.
Umieścić około 1 łyżka napełniania do środka każdego kwadratu. Zwilżyć krawędzie kwadratów 1 łyżką mleka; przynieść 2 przeciwległe rogi razem. Naciśnij krawędzie wraz z widelcem do uszczelnienia, tworząc trójkąt.
Umieścić Trójkąty na dużej blasze do pieczenia.
Umyć 1 łyżką mleka; posypać równomiernie granulowanym cukrem.
Piec w 400 przez 18 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.