Gruszka, migdały i suszone-Cherry Brown Betty może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli morskiej, mielona gałka muszkatołowa, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gruszka i migdał Brąz Betty, Gruszka, suszona-wiśnia i migdały Galette, oraz Jabłko, gruszka i pigwa Brown Betty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wiśnie i brandy w małej misce; niech namoczyć, aż wiśnie zmiękną, 1 do 2 godzin.
Wymieszać 1 1/2 szklanki gorącej wody i miodu in2-cup miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
9
Połączyć drainedcherries, brązowy cukier, sok z cytryny, lemonpeel, cynamon, gałka muszkatołowa, sól morska, andcloves w dużej misce; wymieszać dobrze wymieszać.
Przykryj patelnię szczelnie folią i piecz 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
17
Wyjąć folię i piec odkryte until mieszaniny okruchów jest złoty brąz na wierzchu i gruszki nadzienie jest bulgotanie grubo na krawędziach, o 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić co najmniej 20 minut. czy z wyprzedzeniem Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić. Rewarm odkryte in300°f piekarnik 15 do 20 minut.