Gruszka i suszona wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel
Gruszka i suszona-wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, gruszki bosc, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Gruszka i suszona wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel, Krem gruszkowo - Wiśniowy Crisp, oraz Gruszka chrupiąca z polewą owsianą Streusel dla podobnych receptur.
Dodać wiśnie; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie zaczną mięknąć i ciecz jest lekko zmniejszona, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
Rozgrzej piekarnik do 191°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Wrzucić gruszki i suszoną mieszankę wiśni w dużej misce; rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.