Gruszka i suszona wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel
Gruszka i suszona-wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, gruszki bosc, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Gruszka i suszona wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel, Krem gruszkowo - Wiśniowy Crisp, oraz Gruszka chrupiąca z polewą owsianą Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki ubić w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż mieszanina zacznie się zlepiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Wymieszać z orzechami włoskimi. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Umieść pierwsze 6 składników w średniej patelni. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać wiśnie; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie zaczną mięknąć i ciecz jest lekko zmniejszona, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
Rozgrzej piekarnik do 191°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Wrzucić gruszki i suszoną mieszankę wiśni w dużej misce; rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W Czekoladzie
5
Posypać mieszaniną streusel.
6
Piec do bulgotania i złocistego, około 1 godziny; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną lub lodami.