Gruszka i Prosciutto Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać gruszki i Prosciutto Bruschettan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 245 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka octu balsamicznego, gruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem, Bruschetta z Prosciutto, oraz Prosciutto Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać gruszkę, cebulę, oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i tymianek; odstawić do marynowania na 5 minut.
Ser pleśniowy rozłóż na tostowych plastrach bagietki. Łyżka mieszanki gruszki na ser pleśniowy. Top z prosciutto.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator