Gruszka i Cheddar Crisp
Gruszka i Cheddar Crisp wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszka Crisp, Gruszka Crisp, oraz Chrupiące jabłko i gruszka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Masło 2-quart danie zapiekanki.
W misce wrzucić gruszki z sokiem z cytryny.
Połącz 1/2 szklanki jasnobrązowego cukru, skrobia kukurydziana, cynamon i goździki razem w oddzielnej misce.
Dodać mieszaninę cukru do mieszaniny gruszki; wrzucić do herbu.
Przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Posypać mieszaniną gruszek z serem Cheddar.
Połączyć mąkę i 1/2 szklanki jasnobrązowego cukru w robocie kuchennym; impuls do wymieszania.
Masło pokroić w mieszaninę mąki aż do uzyskania konsystencji okruchów.
Posypać warstwą sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż top będzie złoty kolor, o 45 protokół.