Gruszka i Brie Quesadillas
Gruszka i Brie Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 167 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, tortille z mąki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Brie & Pear Appetizer Quesadillas, Jabłko i Brie Quesadillas, oraz Dynia-Brie Quesadillas.
Instrukcje
Na tortilli ułożyć plastry sera Brie.
Warstwę sera z plasterkami gruszki.
Posypać gałką muszkatołową i solą według uznania. Na wierzchu druga tortilla.
Spryskaj patelnię sprayem do gotowania.
Umieść quesadilla na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż złoty brąz i brie topnieje, o 3 protokół z każdej strony.
Pokroić na cztery lub osiem trójkątów i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.