Gruszka Dutch Baby
Gruszka Dutch Baby może być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz gruszki bosc, brązowy cukier, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gruszka Dutch Baby, Vanilla Pear Dutch Baby, oraz Karmelizowane Jabłko Gruszka Dutch Baby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pokrojone gruszki, brązowy cukier i sok z cytryny.
Rozgrzać 10-calową żeliwną lub ciężką patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę gruszek; smażyć 5 minut lub aż gruszki będą złote.
Usuń mieszaninę gruszek z patelni i utrzymaj ciepło.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę umieścić w dużej misce.
Połączyć mleko, cukier granulowany, sól i jajka, dobrze mieszając mieszaninę trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do mąki, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Roztopić masło na patelni.
Piec w 425 przez 25 minut lub do puffy i złoty. Łyżkę masy gruszkowej przełożyć na środek naleśnika; posypać cukrem pudrem.