Grube warzywa z Fusilli
Grube warzywa z Fusilli to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, importowane oliwki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jedna zupa, na dwa sposoby: Grube warzywa i krem z warzyw, Fusilli col Buco z duszonymi warzywami wiosennymi, oraz Masywny sos do makaronu z większą ilością warzyw niż mięsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-quart holenderski piekarnik, gotować makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
W holenderskim piecu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kapary i czosnek; gotować, często mieszając, aż czosnek będzie złoty. Wymieszać z pomidorami i chili.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z makaronem, oliwkami, oregano i bazylią. Przykryć; dusić 10 minut.