Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym

Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym
Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 489 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka wanilii, masło, orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mocha-ciasto jabłkowe z polewą z rumianego masła, Ciasto Marchewkowe Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12-cup karbowany tube ciasto pan z pieczenia sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat 1 szklanka masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, jeden po drugim, aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 łyżeczki wanilii. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną, solą i cynamonem. Wymieszać z jabłkami i orzechami włoskimi. Łyżka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
3
Piec 50 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
5
W rondlu 2-quart, ciepła 1/2 szklanki masła na średnim ogniu, stale mieszając, aż złoty kolor. Stopniowo ubić łyżką cukier puder. Wymieszaj 1 łyżeczkę wanilii i tyle mleka, aż lukier będzie gładki i pożądana konsystencja rozprzestrzeniania. Obficie rozprowadzić lukier na górze i częściowo w dół strony ciasta. Aby służyć, pokrój ciasto ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn