Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym
Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 489 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka wanilii, masło, orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mocha-ciasto jabłkowe z polewą z rumianego masła, Ciasto Marchewkowe Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12-cup karbowany tube ciasto pan z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, beat 1 szklanka masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, jeden po drugim, aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 łyżeczki wanilii. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną, solą i cynamonem. Wymieszać z jabłkami i orzechami włoskimi. Łyżka do patelni.
Piec 50 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
W rondlu 2-quart, ciepła 1/2 szklanki masła na średnim ogniu, stale mieszając, aż złoty kolor. Stopniowo ubić łyżką cukier puder. Wymieszaj 1 łyżeczkę wanilii i tyle mleka, aż lukier będzie gładki i pożądana konsystencja rozprzestrzeniania. Obficie rozprowadzić lukier na górze i częściowo w dół strony ciasta. Aby służyć, pokrój ciasto ząbkowanym nożem.