Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni
Zupa z grubej białej fasoli z salami smażonym na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 405 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, zioła prowansalskie, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Salami Z Białej Fasoli, Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią, oraz Make - Ahead salami Sub z białą fasolą i kapustą-Slaw.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz fasolę z 1 łyżką herbes de Provence i zmiażdżonymi ząbkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1 cal i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż fasola zacznie mięknąć, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodaj 1 łyżkę soli i kontynuuj gotowanie, aż fasola będzie miękka, 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Odcedzić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Tymczasem w dużym emaliowanym żeliwnym garnku lub garnku do zupy podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać salami i gotować na dużym ogniu, aż chrupiące, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść salami na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Dodać cebulę, marchew, seler i 3 plasterki ząbków czosnku i pozostałe 1 łyżka herbes de Provence. Doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 minuty, następnie przykryć i gotować, aż zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
9
Połowę zupy przekładamy do blendera i pulsujemy, aż fasola będzie grubo posiekana; zupę przekładamy do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać jarmuż i gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka, o 15 protokół. Wymieszać z zarezerwowanym salami i doprawić solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki, udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Posiekany świeży Jarmuż
Jarmuż
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)