Grouper z Tomatillo-Zielonym Chutney Chile

Grouper z Tomatillo-Zielonym Chutney Chile
Grouper z Tomatillo-and-Green Chile Chutney jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 34g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, mieloną kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielony Chile i Tomatillo Gulasz wieprzowy, Tomatillo Green Chile Chicken Enchilada Casserole PLUS GIVEAWAY, oraz Grillowany kurczak z kremowym Zielonym Chile, Tomatillo i sosem z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odrzuć łuski i łodygi z tomatillos i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
2
W rondlu umieścić pomidory i kolejne 8 składników (pomidory przez kolendrę) i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż mieszanina jest gęsta, mieszając od czasu do czasu. Łyżka chutney do miski; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Umieść grouper na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotuj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
GrouperGrouper
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Podawać z chutney; udekorować cytryną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn