Grouper z kukurydzy "budyń" i Collard Greens jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Dobrze sprawdza się jako Południowe danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Młody, masło, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 i umieść w nim żeliwną patelnię 9 - lub 10-calową, aby ogrzać. Za pomocą tarki pudełkowej grubo zetrzyj kukurydzę do miski, zachowując wszystkie ciała stałe i soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj olej do gorącej patelni i zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozłóż kukurydzę i soki na patelni i piec przez 45 protokół, aż rumiane i chrupiące na dole. Zeskrobać kukurydzę do rondla i wymieszać z masłem i sokiem z limonki. Doprawić solą i cayenne; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (około
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Na dużej żeliwnej patelni podgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj andouille i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, 2 protokół; przenieść na talerz. Ustaw patelnię na dużym ogniu, a gdy olej jest prawie palenie, dodać collards i gotować, niezakłócony, aż lekko zwęglone, 1 minutę. Wymieszać i gotować przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Collard Greens
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj andouille, szalotka i chile i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż szalotka zmięknie, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
7
Dodać rzodkiewki i szalotki i gotować, mieszając, przez 30 sekund. Zeskrobać collards do miski i wymieszać z sokiem z limonki. Doprawić solą, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Collard Greens
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Rozgrzać patelnię grillową. Pocierać grouper z olejem i doprawić solą i cayenne. Grilluj na dużym ogniu, skórki do góry, aż lekko zwęglone, 2 do 3 minut. Obróć i przenieś do dużej blachy do pieczenia. Każdy filet wymieszać z 1/2 łyżki masła i piec przez około 3 minuty, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Grouper
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Łyżka kukurydzy do małych miseczek. Łyżka collards na talerzach i top z filetów grouper i wszelkie soki pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Groupera
Collard Greens
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Podawać od razu z kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.