Grouper z kukurydzy "budyń" i Collard Greens jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Dobrze sprawdza się jako Południowe danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Młody, masło, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 i umieść w nim żeliwną patelnię 9 - lub 10-calową, aby ogrzać. Za pomocą tarki pudełkowej grubo zetrzyj kukurydzę do miski, zachowując wszystkie ciała stałe i soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Do Dekoracji Kanapek
2
Dodaj olej do gorącej patelni i zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Rozłóż kukurydzę i soki na patelni i piec przez 45 protokół, aż rumiane i chrupiące na dole. Zeskrobać kukurydzę do rondla i wymieszać z masłem i sokiem z limonki. Doprawić solą i cayenne; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
(oderwany Od łodygi)
Pieprz Arbolowy
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Na dużej żeliwnej patelni podgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodaj andouille i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, 2 protokół; przenieść na talerz. Ustaw patelnię na dużym ogniu, a gdy olej jest prawie palenie, dodać collards i gotować, niezakłócony, aż lekko zwęglone, 1 minutę. Wymieszać i gotować przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Collard Greens
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Dodaj andouille, szalotka i chile i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż szalotka zmięknie, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Dodać rzodkiewki i szalotki i gotować, mieszając, przez 30 sekund. Zeskrobać collards do miski i wymieszać z sokiem z limonki. Doprawić solą, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Collard Greens
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cały Imbir, Rozgnieciony
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
8
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
9
Rozgrzać patelnię grillową. Pocierać grouper z olejem i doprawić solą i cayenne. Grilluj na dużym ogniu, skórki do góry, aż lekko zwęglone, 2 do 3 minut. Obróć i przenieś do dużej blachy do pieczenia. Każdy filet wymieszać z 1/2 łyżki masła i piec przez około 3 minuty, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Grouper
(oderwany Od łodygi)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Łyżka kukurydzy do małych miseczek. Łyżka collards na talerzach i top z filetów grouper i wszelkie soki pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Groupera
Collard Greens
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
11
Podawać od razu z kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.