Grouper z Charmoulą

Grouper z Charmoulą
Grouper z Charmoulą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę, sól, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Charmoula, oraz Charmoula Z Krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces do posiekania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać sok i 6 kolejnych składników (sok przez cynamon); proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Ułóż ryby w jednej warstwie w płytkim naczyniu; rozprowadź mieszankę kolendry równomiernie po obu stronach ryby. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wyjąć rybę z naczynia; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 7 minut lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Podawać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Alzacki-inspirowany nutami limonki, zielonego jabłka,białego kwiatu i kamienia. Po nosie są smaki gruszki Anjou, białej nektaryny icitrusu. Żywa i rześka kwasowość równoważy to średnio mocne wino i przenosi je przez utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn