Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem

Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem
Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ananasa, liść bananowca, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczony Halibut z aromatem bananowo-pomarańczowym, Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grouper: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. natrzyj każdy filet oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zawiń każdy filet w liść bananowca, Styl koperty i umieść szew jednostronnie na blasze do pieczenia. Piecz przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Liście BananowcaLiście Bananowca
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
GrouperGrouper
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść paczki szew bok do góry na talerzu i złożyć z powrotem boki liścia bananowca, aby odsłonić ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Na wierzch ułożyć kilka łyżek smakołyku i udekorować miętą, kolendrą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać cebulę, seler, czosnek i zieloną cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj namoczoną fasolę, kość szynki, liść laurowy, tymianek, czerwoną paprykę i 3 szklanki zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Umieść ryż w dużej misce i dodaj mieszaninę fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać, aby połączyć i złożyć w kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

1Batoniki toffi Heathsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli1liść bananowca pokrojony w 4 prostokątyliść bananowca pokrojony w 4 prostokąty1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1łodygaseler posiekanyseler posiekany1Nowy Meksyk czerwony Chile, tosty na patelni na dużym ogniu przez 20 sekund i zgniecionyNowy Meksyk czerwony Chile, tosty na patelni na dużym ogniu przez 20 sekund i zgnieciony4krewetki i żyłkiPosiekana kolendraPosiekana kolendra4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż długoziarnisty, gotowanyryż długoziarnisty, gotowany23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 C. białego cukru1 C. białego cukru1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany4zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana4filetygrouper filety, około 6 uncji każdygrouper filety, około 6 uncji każdy1kość szynkowa lub szynka, około 1 1/2 funtakość szynkowa lub szynka, około 1 1/2 funta1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1limonka, soczystalimonka, soczysta4krewetki i żyłkiPosiekana miętaPosiekana mięta4liście mięty pokrojone w szyfonadęliście mięty pokrojone w szyfonadę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaczysta oliwa z oliwekczysta oliwa z oliwek1łyżka czerwony ocet winnyCebula hiszpańska, drobno posiekanaCebula hiszpańska, drobno posiekana2pomarańcze, obrane i segmentowanepomarańcze, obrane i segmentowane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży ananas pokrojony w drobną kostkęświeży ananas pokrojony w drobną kostkę2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola czerwona, namoczona przez noc, osuszona, opłukanafasola czerwona, namoczona przez noc, osuszona, opłukana4krewetki i żyłkiCzerwona papryka pokrojona w kostkęCzerwona papryka pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula1szczyptaSzczypta płatków czerwonej paprykiSzczypta płatków czerwonej papryki4krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz2gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn