Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem
Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ananasa, liść bananowca, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczony Halibut z aromatem bananowo-pomarańczowym, Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grouper: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. natrzyj każdy filet oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zawiń każdy filet w liść bananowca, Styl koperty i umieść szew jednostronnie na blasze do pieczenia. Piecz przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Liście Bananowca
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Grouper
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść paczki szew bok do góry na talerzu i złożyć z powrotem boki liścia bananowca, aby odsłonić ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Na wierzch ułożyć kilka łyżek smakołyku i udekorować miętą, kolendrą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać cebulę, seler, czosnek i zieloną cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj namoczoną fasolę, kość szynki, liść laurowy, tymianek, czerwoną paprykę i 3 szklanki zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Słonina Wieprzowa
Kość Szynkowa
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Umieść ryż w dużej misce i dodaj mieszaninę fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać, aby połączyć i złożyć w kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.