Grouper cytrynowy z sosem pomidorowo-koperkowym
Need a pescatariańskie danie główne? Cytrynowy Grouper z sosem pomidorowo-koperkowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Grouper Z Sosem Pomidorowo-Oliwkowym (5 Ww Pkt.), Pan-Seared Grouper z pieczonym sosem pomidorowym, oraz Pieczony Grouper z grubym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety opłukać w zimnej wodzie; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Mąkę równomiernie posypać rybą, nadmiar potrząsnąć.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać olej.
Dodaj rybę; gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Usunąć rybę; odstawić i ogrzać.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać cebulę i koperek; gotować 3 minuty, często mieszając, lub aż płyn zmniejszy się do około 1/3 szklanki.
Dodaj pomidora, skórkę cytryny i sok z cytryny; gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje.
Zdjąć patelnię z ognia; dodać masło i sól, mieszając, aż masło się rozpuści. Łyżka sosu nad rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.