Przepis Grouper Ceviche z Jicaman i awokado Slaw może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 277 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka świeżo i mielonego kminku, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, liści kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grouper Ceviche Z Mango, Cytrusami I Kolendrą, Grouper z Jicamanem i sosem z Czarnej Fasoli, oraz Pan-Seared Grouper with Romaine Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Najpierw cienko pokroić filety, a następnie pokroić je w kwadraty wielkości kęsa 3/4 cala. Trzymaj je bardzo zimne podczas przygotowywania reszty przepisu.
2
Połącz składniki marynaty w misce. Ustaw tę miskę w większej, wypełnionej lodem. Teraz przygotuj sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, cebulę, kolendrę, kminek, sól i pieprz. Następnie, w większej schłodzonej misce, wrzucić vinaigrette z awokado i jicama. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Delikatnie wymieszać grouper i marynaty / dressing i odstawić na około 10 protokół. Do 4 schłodzonych misek łyżkę ceviche z płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Grouper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać sałatkę, w stylu rodzinnym, i zachęcić gości do góry ich ceviche z sałatką.
6
Jeśli możesz dostać Cancha (orzechy kukurydziane z Ameryki Łacińskiej) i tosty, stanowią fantastyczny i autentyczny dodatek do tego dania. Czasami lubię polewać sokami cytrusowymi mleko kokosowe. Lub doprawiam danie drobnymi kropkami sosu sojowego i oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.