Mielony zielony groszek z cebulą to bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 247 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, perłową cebulę, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zielony groszek z cebulą, Zielony groszek z cebulą i boczkiem na # SundaySupper, oraz Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulą.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku; dodać boczek, i smażyć, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Usuń boczek i rezerwy do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
3
Dodać groszek, cebulę, miętę i wrzącą wodę do patelni. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż groszek zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Woda
Mięta
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odcedzić i odstawić; ogrzać.
5
Połącz żółtka jaj, śmietanę, sól i pieprz; dobrze wymieszaj.