Groszek ze szpinakiem i szalotką

Groszek ze szpinakiem i szalotką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać groch ze szpinakiem i szalotki spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka masła, olej roślinny, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek ze szpinakiem i szalotką, Groszek ze szpinakiem i szalotką, oraz Ravioli z groszkiem i szalotką.

Instrukcje

1
Gotować szalotki i czosnek w oleju i masła w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z groszkiem i wodą i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż groch będzie miękki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
3
Wymieszać ze szpinakiem, sól, i pieprz i gotować, podrzucając, aż szpinak jest po prostu zwiędły, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn