Groszek z Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj groszek z Prosciutto spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, skórkę z cytryny, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Groszek Z Prosciutto, Menniczy Pean i Prosciutto Crostini, oraz Groszek Miętowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać prosciutto i gotować 3 protokół, często mieszając.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Dodaj groszek i bulion; gotuj 4 minuty lub aż groszek zostanie dokładnie podgrzany.
Zdjąć z ognia; wymieszać z miętą i pozostałymi składnikami.