Groszek z boczkiem i migdałami
Groszek z boczkiem i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 160 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz groszek, masło, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Groszek z boczkiem i migdałami, Groszek z boczkiem i migdałami, oraz Ryż z migdałami i groszkiem.
Instrukcje
Groszek ugotować zgodnie z zaleceniami na worku; odcedzić.
Tymczasem, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Dodaj cebulę i migdały do boczku kapie na patelni; gotować na średnim ogniu 3 do 4 protokół, często mieszając, aż cebula będzie miękka i migdały są lekko rumiane.
W tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać ugotowany groszek, boczek, cebulę, migdały, sól i pieprz; wrzucić.