Groszek z boczkiem i chrupiącymi porami

Groszek z boczkiem i chrupiącymi porami
Mały groszek z boczkiem i chrupiącymi porami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 214 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka groszku dla niemowląt, sól i pieprz, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka z buraków z chrupiącymi porami i boczkiem, Groszek z boczkiem i migdałami, oraz Zielony Groszek Z Chrupiącym Boczkiem.

Instrukcje

1
Pory dobrze umyć i osuszyć. W dużym rondlu podgrzać 1/2 cala oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj wszystko, ale 1/2 szklanki pora i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty kolor, 10 do 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pory na papierowy talerz. Usunąć olej. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
W dużej, głębokiej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Boczek odsączyć na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Dodaj pozostałe 1/2 szklanka pora i tymianek do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż pory zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj 1/2 szklanki bogatego wywaru z indyka i gotuj na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja StadoTurcja Stado
7
Dodać śmietanę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zostanie zmniejszona o połowę, o 5 protokół. Wymieszać z groszkiem, pokruszonym boczkiem i pozostałą 1/2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia. Wyrzucić gałązki tymianku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować, aż sos jest lekko zagęszczony, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Przełożyć groszek do miski i ułożyć chrupiącymi porami tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn