Groszek wiosenny z pancettą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj groszku wiosennego z Pancettanem. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka drobnego groszku, bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Groszek wiosenny z pancettą, Kremowy Groszek Wiosenny Z Pancettą, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta na patelnię; smażyć 3 minuty lub do chrupkości.
Zdjąć pancettę z patelni, zastrzegając kapanie na patelni; odstawić pancettę na bok.
Dodaj cebulę i czosnek do kapiących na patelni; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Groch wymieszać, bulion i sól do mieszaniny cebuli. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 6 minut lub aż groch będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wmieszaj pancettę.