Groszek w stylu Toskanii: Piselli alla Toscana
Groszek w stylu Toskanii: Piselli alla Toscana wymaga mniej więcej 17 minut od początku do końca. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 210 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz płatki chili, liście mięty, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Seppie coi piselli alla romana (duszona kałamarnica i groszek w stylu rzymskim), Pollo fritto alla toscana (smażony kurczak po Toskańsku), oraz Groch z szynką: Piselli al Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni saute rozgrzać olej aż do palenia.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 6 do 8 protokół.
Dodać cukier, płatki chili i koncentrat pomidorowy i gotować, aż zardzewiały patrząc 4 do 5 protokół.
Dodać groszek i gotować, aż bardzo miękkie, 8 do 10 protokół. Doprawić solą.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej przyozdobione liśćmi mięty.