Groszek Supreme

Groszek Supreme
Need a przystawka bezglutenowa? Groszek Supreme może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Mieszanka boczku, cebuli, Sherry do gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 41 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Groszek Zielony Supreme, Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette, oraz Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym.

Instrukcje

1
Wlać groszek do rondla i przykryć wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż groch będzie gorący i miękki, 5 do 7 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz renderuje i boczek jest ostry, 7 do 10 protokół. Cebulę wymieszać z kapiącym boczkiem; gotować i mieszać z boczkiem do miękkości, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać śmietanę na mieszaninę boczku; gotować i mieszać, aż śmietana zgęstnieje, około 5 minut. Zagęszczoną śmietanę doprawić glutaminianem sodu, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MsgMsg
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Do zagęszczonej śmietany wlać sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodać osuszony groszek i grzyby na patelni; delikatnie wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn