Groszek Supreme
Need a przystawka bezglutenowa? Groszek Supreme może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Mieszanka boczku, cebuli, Sherry do gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 41 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Groszek Zielony Supreme, Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette, oraz Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym.
Instrukcje
Wlać groszek do rondla i przykryć wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż groch będzie gorący i miękki, 5 do 7 minut; odcedzić.
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz renderuje i boczek jest ostry, 7 do 10 protokół. Cebulę wymieszać z kapiącym boczkiem; gotować i mieszać z boczkiem do miękkości, 5 do 7 protokół.
Wlać śmietanę na mieszaninę boczku; gotować i mieszać, aż śmietana zgęstnieje, około 5 minut. Zagęszczoną śmietanę doprawić glutaminianem sodu, solą i pieprzem.
Do zagęszczonej śmietany wlać sherry.
Dodać osuszony groszek i grzyby na patelni; delikatnie wymieszać do herbu.