Groszek Pecan Na Gorąco
Hot Pecan Peas is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 182 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pekany, bekon, przyprawy kreolskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Orzechowy nadziewany groszek śnieżny z kremowym nadzieniem wędzonym, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli w patelni.
Cebulę wymieszać w gorących kapiących na patelni. Zmniejszyć ogień do średnio niskie; gotować 15 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać groch, 1/2 szklanki wody, i kreolskie przyprawy; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, lub aż groch są miękkie. Wymieszać z boczkiem i orzechami pekan.
Uwaga: do grzania orzechów pekan, piec na płytkiej patelni w temperaturze 350, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut.