Groszek Miętowy
Miętowy Mushy groszek może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli morskiej i pieprzu, groszku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Mielona wołowina pie & minty mushy peas, Mushy Peas, oraz Placki rybne z nie-mushy groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni i dodać posiekaną cebulę, miętę i groszek. Przykryć i pozostawić na kilka minut do pary. Mash z masherem ziemniaczanym. Możesz to zrobić również za pomocą robota kuchennego, po prostu pulsuj, aż będzie gładka. Czy tłuczenie lub pulsowanie, po zakończeniu dodać masło i doprawić bardzo ostrożnie, do smaku.