Groszek maślany z cebulą

Groszek maślany z cebulą
Groszek maślany z cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka wody, grochu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek maślany z sałatą, Groch maślany i pory, oraz Ryż maślany z groszkiem.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę, cebulę i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w ciężkim średnim rondlu, a następnie gotować na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zwiększyć ogień do średniej wysokości i wymieszać z masłem i groszkiem, a następnie gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż groszek będzie miękki, o 8 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrochGroch
SólSól
1
Haggipavlu Nemea '04

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn