Groszek Indyjski z kalafiorem
Indyjski groszek z kalafiorem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 225 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać curry, olej roślinny, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ziemniaki indyjskie, groch i kalafior, Kalafior indyjski "Sabji" z groszkiem i marchewką, oraz Indyjski Groszek Przyprawiony.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Curry i chili ugotować w oleju 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z kalafiorem i bulionem. Przykryć i gotować 3 do 4 minut lub aż kalafior będą miękkie.
Wymieszać z groszkiem i fasolą. Gotować około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.