Groszek gruszkowy z Orzechowo-brązową polewą cukrową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Gruszka Croustade z orzechami laskowymi-brązowy cukier polewa spróbować. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, orzechy laskowe, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta jabłkowa z dodatkiem cukru Orzechowo-brązowego, Tarta żurawinowo-gruszkowa z polewą orzechową, oraz Gruszka Frangipane Croustade.
Instrukcje
1
Zmiksuj wszystkie składniki w procesorze, aż utworzą się grudki, około 1 minuty.
2
Przenieść do średniej miski. Kryj się i wyluzuj. (Nie czyścić miski procesora.)
Dodać masło i zmiksować, aż powstanie gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Wymieszać w 2 łyżki wody lodowej i proces tylko do wilgotnych grudek tworzą, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w plastik i schłodzić 30 minut. (Polewa i ciasto można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami pergaminu do 13-calowego okrągłego, podnosząc papier, wygładzając zmarszczki i obracając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
6
Przełożyć ciasto na pergaminie na dużą, nieobrobioną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
7
Usuń górny arkusz pergaminu.
1
Połączyć gruszki, cukier i mąkę w dużej misce; wrzucić do herbu.
Mieszanka gruszek kopca na szczycie ciasta, pozostawiając 2-calową granicę. Używając pergaminu jako pomocy, złóż granicę ciasta na gruszki, luźno plisując i szczypając, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
3
Posypać grubą polewą gruszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
4
Piec croustade aż skorupa będzie złoty, o 40 protokół. Przykryj bardzo luźno folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu skórki i kontynuuj pieczenie, aż soki staną się gęste, o 12 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
5
Przełożyć blachę do pieczenia na stojak; lekko ostudzić. Wsuń metalową szpatułkę pod skorupę, aby uwolnić się od pergaminu. Używając dużego dna patelni jako pomocy, przenieś croustade na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala