Groszek Czosnkowo-Miętowy
Groszek czosnkowo-miętowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kotlety jagnięce i wczesna sałatka wiosenna i puree czosnkowo-miętowe groszek-N-ziemniaki, Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette, oraz Mint Mojo (portorykański sos czosnkowy z miętą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodaj groszek snap i gotować 2 do 3 protokół.
Odcedzić i spłukać pod bieżącą zimną wodą. Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować czosnek w oleju, aż złoty.
Wyjąć i wyrzucić czosnek.
Dodać groszek cukrowy i świeży lub rozmrożony groszek i gotować do miękkości, 3 do 5 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać miętę, cukier i sól.