Groch z sałatą
Groszek z sałatą to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz mąkę uniwersalną, cukier, sałatę maślaną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Groszek I Sałata, Groszek maślany z sałatą, oraz Ryba z groszkiem i sałatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krok 1 można wykonać kilka godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Włożyć cebulę do miski i przykryć wrzącą wodą.
Odcedzić, obrać i przyciąć cebulę, zachowując nienaruszony koniec korzenia.
2 łyżki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, przykryć i gotować przez około 2 protokół.
Dodać groszek i wywar i doprowadzić do wrzenia. Odcedzić z piany, następnie dodać cukier i doprawić solą i pieprzem. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 58 minut lub aż groch będzie miękki.
Pozostałe masło i mąkę rozgnieść razem, aby uzyskać gładką pastę. Trochę na raz, wymieszać mieszaninę masła do grochu, aby zagęścić sos. Wymieszać z rozdrobnioną sałatą i miętą. Wyreguluj przyprawę i podawaj natychmiast.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;