Groch wiosenny-sto z pełnoziarnistym Penne
Spring Pea-sto z pełnoziarnistym Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Wiosna. Jeśli masz liście bazylii, pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wiosenny groch-sto z pełnoziarnistym makaronem Penne, Penne Z Warzywami Wiosennymi, oraz Czerwone Pełnoziarniste Penne.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, a następnie doprawić wodą z solą i gotować penne do al dente. Głowy do góry: trzeba będzie zarezerwować 1 lub 2 kadzi skrobi gotowania wody, 1/2 do 3/4 szklanki, przed odsączeniem makaronu.
Umieść 1/2 grochu na dnie dużego naczynia do serwowania.
Resztę grochu umieścić w maszynce z orzechami pinii, bazylią, liśćmi estragonu, skórką z cytryny, serem i oliwą z oliwek.
Dodać trochę soli i pieprzu, a następnie przetworzyć pesto na szorstką pastę, dostosować przyprawy.
Wlać skrobiową wodę na groszek w misce, a następnie dodać pesto.
Gorący, osuszony makaron zalać pesto i energicznie wrzucić do obtarcia i połączyć. Dostosuj przyprawy i podawać, przekazując dodatkowy ser na stole.