Groch Ryż
Ryż Grochowy wymaga około 30 minut od początku do końca. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 411 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, korzeń imbiru, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ryż inspirowany: parmezan Squash Rice Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem (bezglutenowy), Ryż z groszkiem, oraz Ryż z groszkiem.
Instrukcje
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Dodać masło lub margarynę i pozostawić do rozpuszczenia. Wymieszaj goździki, cynamon, Serrano chile i imbir.
Wymieszać z ryżem i wymieszać, aby równomiernie pokryć. Wymieszać z groszkiem, solą i cukrem.
Wlać wodę i doprowadzić wodę do wrzenia.
Zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i niech ryż gotować pokryte przez 15 do 20 protokół; lub do ryżu jest miękka.