Groch i pędy grochu z dymką i miętą

Groch i pędy grochu z dymką i miętą
Groch i pędy grochu z dymką i miętą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 64 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz gałązki rukoli, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie Duszenie Groszku Wiosennego Z Pędami Czerwonej Cebuli, Kurczak wiosenny z groszkiem i cebulą, oraz Groszek wiosenny z miętą.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować groch, aż będą po prostu miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Drenaż.
3
W tym samym rondlu podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodać cebulę i szczyptę soli, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 protokół. Wymieszać z groszkiem, przykryć i gotować do ogrzania przez, 1 minutę. Wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Zdjąć z ognia i wymieszać w pędach grochu, aż zwiędną. Miętę wymieszać, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pędy GrochuPędy Grochu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia18
Magazyn