Grillowany Żółty Squash

Grillowany żółty Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, squash i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Żółta Kabaczek Z Oregano, Grillowana Żółta Kabaczek i cukinia, oraz Grillowana Żółta Sałatka z makaronem z dyni i cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokroić squash poziomo w 1/4 cala do 1/2 cala grubości plastry tak, że masz ładne długie paski, które nie spadnie przez grill.
Na małej patelni rozgrzać oliwę i dodać ząbki czosnku. Gotować na średnim ogniu, aż czosnek zaczyna skwierczeć i stać się pachnące.
Plastry dyni posmarować olejem czosnkowym, doprawić solą i pieprzem.
Grilluj plastry squasha przez 5 do 10 minut na stronę, aż osiągną pożądaną czułość.
Posmaruj dodatkowym olejem czosnkowym i od czasu do czasu obracaj, aby zapobiec przywieraniu lub pieczeniu.