Grillowany łosoś z sosem ziołowym

Grillowany łosoś z sosem ziołowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego łososia z sosem ziołowym. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 2,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Kraft Recipes ma 2 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz krem knudsen, kolendra, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z sosem maślano-cytrynowo-ziołowym, Kremowy Ziołowy Grillowany Łosoś, oraz Grillowany Łosoś Z Winegretem Ziołowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Miejsce 1 Łyżka. dressing w płytkim talerzu.
3
Umieść rybę, skórkę do góry, w dressingu do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
W międzyczasie wymieszać pozostały dressing i wszystkie pozostałe składniki, aż do wymieszania; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
5
Umieść rybę, skórkę bokiem do dołu, na grillu. Cover grill. Grill 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Podawać posypane mieszaniną śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn