Grillowany łosoś z pieczoną kukurydzą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanego łososia z pieczoną kukurydzą. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soku z limonki, pieprzu, obłuskanych kłosów kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Smakiem Zwęglonej Kukurydzy, Pieczony łosoś z czerwoną papryką i kukurydzą, oraz Pieczony łosoś z czerwoną papryką i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chiles na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grill 5 minut z każdej strony lub aż poczernieje.
Umieść chiles w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; uszczelnij.
Odstawić 5 minut. Chiles obrać; przeciąć na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i membrany.
Pokrój chiles na paski 1/4 cala.
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 10 minut lub aż lekko zbrązowieje, okazjonalnie obracając. Lekko schłodzić.
Połączyć chiles, kukurydza, pomidor, kolendra, i sok; wrzucić delikatnie.
Dodaj 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Połącz pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i kminek, dobrze mieszając. Mieszankę przypraw Rub równomiernie po obu stronach łososia.
Umieść łososia na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem lub do pożądanego stopnia przydatności.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.