Grillowany łosoś z kukurydzą, pomidorami i awokado
Grillowany łosoś z kukurydzą, pomidorami i awokado to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 545 kalorii, 38g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i mielony pieprz, przyprawę kreolską, pomidory ea i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany łosoś z kukurydzą, pomidorami i smakiem awokado, Łosoś Ze Słodką Kukurydzą, Pomidorami I Awokado, oraz Łosoś Z Kukurydzą I Pomidorem dla podobnych receptur.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.